DATABASE MARKETING


100 PISAMA – 9 PRODATIH AUTOMOBILA

Tehnologija je vrlo povezana sa marketingom, a naši planeri jako uspešno koriste ovu vezu kako bi stvorili efikasnije načine (čitaj: niže cene) kojima stižu do zainteresovanih, potencijalnih i već postojećih klijenata.

To dovodi do važnih saznanja, pruža nove opcije za prikupljanje podataka, precizniju segmentaciju i maštovitiji pristup direktnom marketingu.

Naše usluge u marketingu zasnovanom na bazama podataka su prava inovacija na regionalnom tržištu.

MARKETING BUDUĆNOSTI


ZABELEŽEN PORAST (NAPREDAK) BRENDA – SA BROJA 9 NA BROJ 3

Ovo je opet potpuno van klasičnog pristupa reklamne agencije. Ohrabrujemo naše klijente da iskoriste svoje podatke, da steknu što bolji uvid u razmišljanje korisnika, bilo da koriste neuobičajene ili već postojeće istraživačke tehnike.

Duboko istražujemo navike potrošača / kupaca i njihov svakodnevni život i to nas dovodi do nove vrste strateškog planiranja i pružanja usluga na višem nivou.

PLATFORME ZA KORISNIČKO ISKUSTVO


OD NABAVNIH CENA KOJE SE MERE U HILJADAMA EVRA DO ISTE CENE KOJA DOĐE I DO 9 EVRA PO NOVOM KLIJENTU

Pošto se brend sastoji od različitih iskustava potrošača, mi otkrivamo sva one što čini iskustvo nezaboravnim i drugačijim. Ponekad je najbitnije praktično iskustvo što često podrazumeva optimizaciju veb sajtove naših klijenata, kako bi korisničko iskustvo bilo što efikasnije. Kreiramo digitalne aplikacije, a s vremena na vreme donosimo iskustvo direktno onima koji još uvek nisu odabrali ponudu našeg klijenta.

IMAGINATION SERVICES


DA LI JE VAŠA KAMPANJA PROMENILA ZAKON? NAŠA JESTE.

Sjajna ideja čini da svaki kanal komunikacije vodi do boljeg poslovanja našeg klijenta.

Do ideja dolazi kada hibridni mozgovi naših ljudi, koji umeju da čitaju i male i velike podatke, razumeju i najmanja i najveća tržišta, bave se ponašanjem ljudi i upijaju iskustva iz različitih industrija – na kraju pretvore svoje znanje i talenat u fantastičnu komunikaciju.

MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA


DA LI VAŠA FEJSBUK STRANICA MOŽE DA AKTIVIRA 24% VAŠIH FANOVA?

Sa nama, to nisu jednostavni postovi na društvenim mrežama. To je pravo interaktivno iskustvo koje uzrokuje rast prodaje.

KLASICI


ZBOG NOVE FORMULE, PUBLIKA PEVA VAŠE REKLAME

Takođe se bavimo i stvarimo kojima se bavi svaka druga agencija za komunikaciju.